Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 46

Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 46
Anmeldelse - Peavey i træ - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
13-06-2003

Peavey i træ


Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 245
Skrevet af: Søren Korsgaard

Peaveys bud i mellemklassen byder på eksotisk træ og flotte detaljer

Peavey har de seneste år sprøjtet mange fine basser ud fra samlebåndet. Her skal vi se på deres bud i mellemklassen

Eksotisk træ

Det er flot at man på en bas til godt tretusinde kroner finder så mange flotte detaljer som man gør på denne peavey. Der er en gennemgående lamineret hals. Halsen er lavet af bubinga og elletræ. Meget flot og med udemærket spilbarhed. Gribebrættet er i palisander. Kroppen på bassen er lavet i bubinga. Forarbejdningen er iorden og alt i alt fremstår bassen som en gennemarbejdet instrument.

Hardware

Alt hardware på denne bas er i chrome. Der er volume kontrol og to tone kontroller pr mikrofon.
Bassen er bestykket med to humbuckere og der er ok ( ikke voldsomt) output på bassen. Både stemme mekanikker og stol virker fornuftige i både kvalitet, design og forarbejdning.

Lyd og spilbarhed

Lyden er en lille smule anonym. Den skiller sig på ingen måde ud og kan heller ikke genere nogen. på den anden side er den heller ikke vildt ophidsende. En rimelig allround lyd der kan bruges til det meste uden at være rigtig god til noget af det.
Spilbarheden kunne godt være bedre. Dette skyldes mest at halsen er ulakeret og ikke 100% toppoleret, men med en smule efterpolering, kan spilbarheden forbedres betydeligt.

Konklusion

Peavey har med denne bas lavet et meget flot instrument. Der er mange fine detaljer og både det, at den er lavet i bubinga, og med gennemgående hals viser igen Peaveys evne til at lave noget i en given prisklasse som ingen andre kan være med til.
Desværre lever de lydmæssig kvaliteter ikke helt op træarbejdet. Den bliver lidt anonym, og halsen skal efterpoleres for at komme op på niveau med resten af bassen.
Alt i alt meget bas til få penge. Så peavey 4-NT får fem kasser
SC SC SC SC SCFlere anmeldelser

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk