Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home_cpanel/soundcheck/public_html/inc/db_open.inc.php on line 36

Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 46

Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 46
Anmeldelse - Kan Traditionen holde - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
13-06-2003

Kan Traditionen holde


Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 245
Skrevet af: Søren Korsgaard

Vi tester her det forholdsvise nye mærke på det danske marked: Tradition´s bud på en mellemklasse bas.

Tradition er et nyt mærke på det danske marked. Da vi testede deres guitarer fandt vi, at man fik meget for pengene, men også at man skulle se sig for. Lad os se om dette også gælder deres basser.

Design og finish

Tradition bassen kommer med et design der ligger mellem Warvick og Fender. Finishen er fantastisk flot. De har en rigtig god maler på den fabrik, han kan styre sin sprøje pistol og resultatet er upåklageligt. Kroppen er i Basswood (amrikansk lindetræ)

Hardware

Tradition er udstyret med et aktiv pickup system der driver to store dual coil pickupper og der er bare hul igennem. Eq systemet tager rigtigt godt ved og man kan faktisk ændre radikalt på lyden ved hjælp af denne EQ. På trods af det høje output er bassen påfaldende støjfri. Den støjede en del i starten indtil jeg flyttede væk fra et lysstofrør lige over. Derefter var der ingen støj at spore.
Hardwaret på bassen er i chrome og er standard varer, uden at skille sig ud på nogen måde. Det er ikke skodagtigt og helle ikke topklasse, men standard hardware som man ser på tusindvis af basser.

Spilbarhed og tone

Spilbarheden er i top på grund af en meget lækker hals, der er meget flad og godt forarbejdet. Gribebrættet er i palisander og der er flotte perlemors indlæg i gribebrættet. Tonen er ok, men skæmmes noget af nogle rædselsfulde grove strenge. Denne bas fortjener simpelthen ikke de strenge, der sidder på fra fabrikkens side. Så mit råd er skift dem inden du forlader butikken så har du faktisk en rigtig fin bas til pengene. Det høje output og den fede hals,giver en flot sustain, der bare synes at fortsætte i evigheder. Med to oktaver på halsen er det jo altid spændende om basseen er båndren hele vejen og både med tuner og gode ører kunne jeg ikke konstatere nogle urenheder hvad det angår.

Konklusion

Tradition har gjort det igen. De har lavet et instrument, hvor man får rigtigt meget for sine penge. Man får en bas med flot finish, god balance, aktive mikrofoner og et meget effektivt EQ system. En meget flad og letspillet hals med flotte indlægninger i gribebrættet. Alt ialt en god bas uden de store mislyde. Og med et sæt nye strenge, (gerne på butikkens regning) har man gjort en god handel med denne bas. Dens største modstander er Navnet og kendskabet til mærket. Når først folk vender sig til dette mærke er jeg sikker på at de får en stor del af markedet.
Konkurrenterne er i hvert tilfælde nødt til,at forholde sig til hvor meget bas man kan få for under 4000 kr.
Så Tradition får fuldt hus:
SC SC SC SC SC SCFlere anmeldelser

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk