Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 46

Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 46
Anmeldelse - The Winner - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
09-06-2004

The Winner


Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 245
Skrevet af:

Når man giver et produkt navnet "The Winner" forpligter det. Soundchecks praktikanter kigger her nærmere på om det er en winner de har fat i.

The Winner er en, efterhånden, meget brugt scanner på de forskellige diskoteker. The Winner er den DMX scanner med fem DMX kanaler.

1. Gobo shaking
2. Gobo hjul
3. farve hjul
4 - 5 styring

Gobo shaking er næsten det samme som Strobo. Her kan man bare i stedet for at goboerne blinker skifter de imellem to goboer i en rasende fart.

i Gobo hjulet er der 15 goboer+blackout (separat hjul) hvor der bl.a. er "The hand" og spiralen. Goboerne kan sættes til at skifte imellem hinanden i to forskellige farter (langsom og hurtig)

Farve hjulet kan præstere 13 farver+hvid (separat hjul) Hvor der bl.a. er gul og lilla.
Farverne kan ligesom Goboerne sættes til at skifte imellem hinanden i to farter (langsom og hurtig)

Styring foregår på det som der kaldes "y og x aksen" det betyder at du kan sætte den til at køre op og ned og til siden. For at få fuldt udbytte af dette skal du bruge softwaren der følger med scanneren.

Desuden er det en lille scanner der ikke sluger alt din strøm

ELC 24V / 250W pære inkluderet.
Størrelse 500 x 200 x 140 mm
Vægt: 11.5kg.

Hvad får jeg?

JO. Du får en standard scanner med alt hvad man behøver til et mindre diskotek. Det eneste der syntes at mangle er roterende goboer. Det har man dog ikke brug for med mindre du vil op og lege med det lidt støre. Desuden kan det også mærkes på prisen.

Hvis du vil betale lidt oveni får du også en Fjernbetjening der kan bruges til det lidt mindre avancerede lysshow.

Fjernbetjening CA-1:
Knapper til Blackout, Slow scan, Flash og StoboeffektHvis du vil have fuldt udbytte af din scanner råder vi dig til at købe software fra Monacor. Det har vi testet med og det har været 100 % i orden. Det har virket som det skulle og det var simpelt at bruge. Men hvis ikke du har en computer og en dimmerbox til rådighed så skal du bare købe en alm. lysstyring.

ER det så en Winner

Svaret må være et ja. Denne scanner kan alt hvad man skal bruge og til prisen fås den ikke bedre. Det siger jo selvfølgelig sig selv at for ca. 2000 kroner er det ikke det vildeste scanner på markedet men til de mindre diskoteker vil vi råde jer til at købe THE WINNER. Eneste minus er en smule flimmer ved gobo skift, men det er ikke mere end det er til at leve med

Konklusion.

The Winner ER en WinnerFlere anmeldelser

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk