Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 46

Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 46
Anmeldelse - Pickmaster - Perferkt til turne eller rejse! - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
02-01-2014

Pickmaster - Perferkt til turne eller rejse!


Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 245
Skrevet af: Mads Rasmussen

Kender du det, når du ikke lige kan finde den “sat...s” plekter? Det er det værste! Men nu er enden nær, fordi med Pickmaster er dette scenarie fortid.

Pickmaster er en såkaldt “hullemaskine, “ dog en usædvanlig en af slagsen. Fordi denne kan nemlig ik
Derimod laver pickmaster en plekter! Om det er et gammelt kreditkort, gammelt sygesikringsbevis eller måske bare et brugt itunes/spotify kort. Pickmaster klipper en lille plekter der måler: 3 cm x 2,5 cm.

Første indtryk

Når du får selve produktet. ser det ikke ude af så meget. Den kommer nemlig i en pakke af hård plast, det og så din pickmaster er stort set det eneste du får. Men du får så derimod også et fedt lille stykke værktøj, som er enormt praktisk og godt at have. En ting jeg først lige fandt ud af, det er at du faktisk har et lille stykke slibemiddel. Det er enormt praktisk til lige at slibe din nye plekter.

Jeg fik også et indtryk af at den er lavet af en ordentlig materiale og som de selv siger: “Pickmaster – Heavy Metal For Guitarists.” Dog finder jeg den en smule klodset, jeg har den stående på en hylde og et lille skub kan få den til at falde ned over både kamera og pc.
Det er selvfølgelig forskelligt hvordan man opbevare den, i sidste ende er det dog en smal sag. Men hvis 190,- kr. skal være skyld i at du får smadret din pc, så er det altså bare ikke det værd. Det kan så diskuteres om hvor meget betydning det har hvis du stiller den et andet sted, men den er bare lidt klodset og lide for stor.

Til dagligt

Pickmaster er sjov at lege lidt rundt med, da du med lidt kreativitet faktisk kan gå hen og lave nogle fede personlige plektre. Bare for at give et lille eksempel to jeg et gammel buskort, klippede mit billede ud i så det kom i plekter form. Derefter brugte jeg så indpakningen som var hård plast, for igen at klippe en plekter ud af det. Til sidst sluttede jeg af med at lime de to dele sammen med superlim og sådan kom mine nye fede plekter til verden.

Jeg ser et stort potentiale i det, da det er nemt og bliver noget personligt. Og hvis lige mangler en fed gave, så er den også klaret.
Så i hverdagen er det et fedt produkt fordi du mangler altid en plekter, hvis ikke så kan du få nye og eksperimenterer med dem.

Specifikationer

Der er ikke de store specifikationer pickmaster har, men vi kan da fortælle jer at:

Knibtangen måler: 16 x 8,8 x 3,4 cm

Og den færdige plekter måler: 3 cm x 2,5 cm

Desuden har den som forhen nævnt dette stykke slibemiddel, som er perfekt til at slibe din ny udklippet plekter. Du kan købe den på coolstuff.dk til ca. 190.- hvilket vi selvfølgelig linker til!

Konklusion

Vi er glade for vores pickmaster og ser frem til at bruge i fremtiden også, som sagt er der både oppe og nedture ved produktet. Der er mange muligheder med sådan et stykke udstyr og prisen er også nogenlunde. Dog kunne vi godt forestille os den lidt billigere.
Fakta er at vi syntes det er et fedt produkt. Det er jo ikke fordi det kan meget, men det at du med et lille klem har adgang til uendelige mængder plektre. Til sidst vil vi gerne sige tak til coolstuff for at sende os produktet, vi har også fået et produkt der hedder “Stylophone” og anmeldelsen vil komme op i den nærmeste fremtid.

Coolstuff er en hjemmeside, de sælger de fedeste gadgets du kan forestille dig. Musik gear sælger de faktisk en del af, så tag dog et kig forbi !



Flere anmeldelser

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk