Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 46

Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 46
Anmeldelse - Det moderne stativ? - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
21-03-2014

Det moderne stativ?


Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /home_cpanel/soundcheck/public_html/anmeldelser/view.php on line 245
Skrevet af: Søren Korsgaard

Det er ikke kun smukke kvinder, hurtige biler og dejlig mad og vin der kommer fra Italien, også veldesignede audioprodukter dukker op vi ser her på Bespecos nye MS11 mikrofon stativ.

Bespeco startede i 1982 og har således været med i mange år. For nylig har de med helt nye produkt linjer trådt ud af det måske lidt discount-agtige image, der prægede dem i starten. I dag er det intet discount over deres produkter, selvom de er meget rimeligt prissatte får meget for sine penge. Deres Motto: Bespeco usefull imagination, synes jeg passer godt på de produkter jeg foreløbig har fået til test.

Hvorfor nu et nyt mikrofonstativ?

Hvorfor bruge tid på at teste et mikrofonstativ. Er det ikke bare sådan at dem der har råd køber Köning Meyer og dem der ikke har, køber de billige hos 4Sound. Joh måske, men det er også sådan at et KM stativ, og underskoven af kopier, faktisk ser ud i dag som de altid har gjort.
"Never change a Winner" Nej! men vi har fået både strøm og rindende vand siden KM var innovative med deres stativer. Dermed ikke sagt at de laver dårlige stativer for det gør de på ingen måder, men her er et frisk take på et moderne stativ, der inkorporerer moderne materialer og ikke mindst kombinerer de forskellige materialer så de kommer til deres allerbedste ret. Og så er det designet heller ikke værst.

MS 11

MS 11 er Bespecos topmodel og den udemærker sig ved at være meget solidt bygget. Ved at kombinere forskellige materialer såsom gummi, nylon, aluminium og en eller anden form for støbt metal( som ikke er støbejern) får man et stativ der dels står rigtig solidt på benene kan holde noget vægt på boom armen og som virker solidt nok til at kunne holde til at blive brugt i lang tid. Man har brugt gummi på alle håndtag så de er lækre og nemme at skrue fast og løsne. Alle spændeflader er med nylon bøsninger og de omkring liggende flader er af aluminium. Det gør at belastningen ikke kommer 100% på metallet men fordeles på nylonbøsningerne. Dette betyder også at stativet kan spændes så det står urokkeligt fast og hvad der er lige så interessant kan løsnes igen uden brug af vold og værktøj.
Så ved at kombinere de forskellige materialer har man lavet et stativ der er forholdsvis let i toppen og tungt og stabilt i bunden.
Og der er kælet for detaljerne og designet hele vejen igennem. Således kan man indstille hvor stramt benene skal gå når man folder dem ind og ud, det mindes jeg ikke at have set før, og alle dele på stativet kan udskiftes.
De tekniske data er som følger:
Stativet vejer 2.7 kg
det kan blive 202cm højt
Boomarmen er 64cm lang.
Stativet kan klar en vægt på boomarmen på 4 kg når den er trukket helt ud ( meget flot faktisk og skyldes også kontravægten af støbt metal og gummi)

konklusion

Bespeco har med MS11 lavet et rigtig godt stativ. MS11 er et fint eksempel hvor på hvordan man kan udnytte materiale sammensætning og design for at opnå det bedste resultat. Til en pris der ligger under både KM og kopierne har Bespeco også sat en ny standard for hvor meget vi som forbrugere kan tillade os at forvente af et produkt og hvor meget vi reelt set kan få for vores penge.
Jeg synes at Bespeco MS11 er et sindssygt godt tilbud og man får rigtig meget stativ for sine penge. Bespeco har pt fører trøjen hvad angår value for Money på stativ fronten.
Fuldt hus herfra.Flere anmeldelser

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk