Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home_cpanel/soundcheck/public_html/account/showprofile.php on line 17
Lucas Grosmann (Lisbeth)'s profil - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto

Lucas Grosmann's profil

Navn:........................
Lucas Grosmann
Brugernavn:........................
Lisbeth
Hjemmeside:........................
www.country-crew.dk
Lucas Grosmann's indhold

Musikerkontakt

  • Fyn og øer Bassist søges 22-04-2012

    Basist søges. Vi er guitar, guitar/keyboard, trommer og lydpige. Vi har øvelokale i Hårslev ved Bogense. Alt grej (også basguitar og basanlæg forefindes.) Vi spiller "blød rock/pop/country" for det modne publikum. Ambitionerne er små, det skal bare være sjovt. Vi øver hver onsdag aften. Der kan måske blive mulighed for samkørsel, da vores trommeslager er fra Vejle. Vi er allesammen 50+. Noget for dig? Ring 23239243. Lucas.

  • Fyn og øer Bassist søges 17-03-2012

    Basist søges. Vi er guitar, guitar/keyboard, trommer og lydpige. Vi har øvelokale i Hårslev ved Bogense. Alt grej (også basguitar og basanlæg forefindes.) Vi spiller "blød rock/pop/country" for det modne publikum. Ambitionerne er små, det skal bare være sjovt. Vi øver hver onsdag aften. Der kan måske blive mulighed for samkørsel, da vores trommeslager er fra vejle. Vi er allesammen 50+. Noget for dig? Ring 23239243. Lucas.

  • Sjælland Guitarist med sang søges 05-12-2001

    Etableret country-band søger guitarist med sang. Øver nær Assens.

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk