Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home_cpanel/soundcheck/public_html/account/showprofile.php on line 17
Kim Varde Lassen (Varde)'s profil - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto

Kim Varde Lassen's profil

Navn:........................
Kim Varde Lassen
Brugernavn:........................
Varde
Kim Varde Lassen's indhold

Musikerkontakt

 • København Discourse Big Band søger guitarist 23-10-2017

  Discourse Bigband er et velkørende og ambitiøst bigband med hjemsted i Herlev og fast ugentlig prøve tirsdag aften. Vi har spillet projekter/koncerter som f.x. Ellingtons Far East Suite med Hans Ulrik som solist, Silver Street feat. Kjeld Lauritsen, et funk/soul-repertoire med Niels HP i front, koncerter med Helle Hansen som solist i egne numre og sidst en koncertrække med Lars Jansson som solist i egne kompositioner. Desuden vandt vi sølv i DM i Bigband Battle 2012 og 2013.
  Der er langt i mellem at medlemmerne stopper i bandet, så her er en helt unik mulighed for at komme med. Vi har netop spillet et repertoire af blandede numre under temaet ”hørt på TV” (musik brugt i film, tv-prokrammer, tegnefilm osv.), og er nu i gang med SIlver Street repetoiret igen. Vi arbejder grundigt med numrene, så man får tid til at sætte sig ind i stoffet.
  Bandet har eksisteret i knap 25 år og blandt medlemmerne er der en aldersspredning fra først i 20'erne til op mod de 50. "Formel" skoling er intet krav men erfaring i bigbandspil er at foretrække.
  Dirigenten er Ole Visby, som er erfaren bigbandmusiker og -instruktør. Fast medlem af bl.a. TipToe Bigband, Blood Sweat Drum + Bass og Mads Pagsbergs The Bigband.
  Hvis du synes dette kunne være interessant, eller du har en elev, en bekendt, en kontakt der kunne være interesseret, hører vi meget gerne fra dig! Man er velkommen en tirsdag aften, til at spille med, lytte og bare møde os. Noder kan tilsendes på forhånd.
  Kærlig hilsen - Discourse Bigband

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk