Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home_cpanel/soundcheck/public_html/account/showprofile.php on line 17
P. Yotunheimer (Yotun)'s profil - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto

P. Yotunheimer's profil

Navn:........................
P. Yotunheimer
Brugernavn:........................
Yotun
P. Yotunheimer's indhold

Diskussionsforum

OprettetSenesteEmneBrugernavnIndlæg
05-06-2012 05-06 11:59 Höfner akustisk basi Bas P. Yotunheimer 1

Musikerkontakt

 • Sjælland Bassist – mand eller kvinde - til koncertband 28-01-2018

  Vi spiller efter konceptet ”Onehit wonders” og sjældent spillede numre fra ca. 1960-1980. Vi er velspillende guitar/sang, trommer/sang samt keyboards. Alder uden betydning. Entusiasme for musikstilen og glæde ved at spille autentisk af al betydning. Vi øver hver mandag aften i Farum.

 • København Bassist – mand eller kvinde - til koncertband 28-01-2018

  Vi spiller efter konceptet ”Onehit wonders” og sjældent spillede numre fra ca. 1960-1980. Vi er velspillende guitar/sang, trommer/sang samt keyboards. Alder uden betydning. Entusiasme for musikstilen og glæde ved at spille autentisk af al betydning. Vi øver hver mandag aften i Farum.

 • Sjælland Trommeslager til dansk-svensk 60-pigtråd 23-05-2015

  God trommeslager til tribute-band for dansk og
  svensk pigtråd, der som koncept spiller alle de kendte og elskede danske (og svenske) pigtrådshits fra perioden 1962-70. Vi er ude efter, at melodierne spilles og synges, som de virkelig lød. Altså 110 % cover, for skal det være, skal det også være! Det er en udfordring, for pigtråd omfatter faktisk både latin, rock, beat og country og vores trommeslager skal være hjemme i det hele. Der er jo mange grupper fra dengang at tage fat på (Hitmakers, Defenders, Matadorerne, Lions, Sir Henry mv), der spiller på hver deres helt specielle måde. Nu har jo også Steppeulvene (Hip) fået en revival. Fra Sverige er der jo Hep Stars og Tages m.fl. Stort gratis og veludstyret øvelokale hver mandag aften i Farum.

 • København Trommeslager til dansk-svensk 60-pigtråd 23-05-2015

  God trommeslager til tribute-band for dansk og svensk pigtråd, der som koncept spiller alle de kendte og elskede danske (og svenske) pigtrådshits fra perioden 1962-70. Vi er ude efter, at melodierne spilles og synges, som de virkelig lød. Altså 110 % cover, for skal det være, skal det også være! Det er en udfordring, for pigtråd omfatter faktisk både latin, rock, beat og country og vores trommeslager skal være hjemme i det hele. Der er jo mange grupper fra dengang at tage fat på (Hitmakers, Defenders, Matadorerne, Lions, Sir Henry mv), der spiller på hver deres helt specielle måde. Nu har jo også Steppeulvene (Hip) fået en revival. Fra Sverige er der jo Hep Stars og Tages m.fl. Stort gratis og veludstyret øvelokale hver mandag aften i Farum.

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk