Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home_cpanel/soundcheck/public_html/account/showprofile.php on line 17
JONAS FIBECKER (elidemsitz)'s profil - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto

JONAS FIBECKER's profil

Navn:........................
JONAS FIBECKER
Brugernavn:........................
elidemsitz
JONAS FIBECKER's indhold

Musikerkontakt

 • Østjylland Guitarist søges til partyorkester 27-10-2017

  Etableret partyband søger guitarist (gerne med kor).

  Hej, vi er partybandet PopEngros fra Århus. Vi har eksisteret i 12,5 år og har således kobberbryllup;-). Vi spiller forskellige hits fra de sidste årtier og sætter vores præg på dem, der hvor det giver mening og hvor vi kan.
  Da vores guitarist har valgt at søge nye udfordringer søger vi efter en erfaren og rutineret guitarist. Du skal gerne have grejet, lyden og rutinen i orden, da vi ofte har jobs i kalenderen. Vi leverer altid et godt show og et godt produkt.
  Vi øver gerne hver 14 dag ved Rønde. Eget øvelokale og anlæg haves.
  Vi sætter stor pris på godt sammenspil og god kemi (herunder en stor portion humor) og efter 12,5 år er der bestemt noget at bygge videre på;-).
  Skriv endelig lidt om dig selv, eller ring og hør nærmere. Tlf. 28996485 (Jonas)
  Vi er i alderen 36-50år og ser gerne det samme ved dig.

  Tjek os evt ud på popengros.dk eller facebook/popengros.

  De bedste hilsner, PopEngros.

 • Østjylland Musiker søger 16-03-2017

  Hej, jeg er en glad og udadvendt musikant på 35, der har spillet i mange år i forskellige regier og konstellationer.
  Jeg er forsanger i et popband (PopEngros på 11 år) men har fået lyst til at spille mere i fritiden med andre musikere/bands. Udover sang spiller jeg også klaver og trommer, så det er ikke givet på forhånd, hvilken musisk rolle der skal indtages; Jeg er åben. Jeg søger generelt erfarne og jordbundne mennesker der kan deres kram. Jeg har eget øvelokale ved Rønde med de fleste instrumenter. Jeg er dedikeret, hvis det er fedt og føles rigtigt, men prioriterer også benhårdt min tid, da familien med to små børn også skal fylde;-).
  Ambitionen er at komme ud og spille, men kvaliteten skal være god og humøret skal være højt;-). Min stil og genre tænker jeg er fra pop,folk,soul, og blød-fløde. Skriv lidt om dig/jer selv, så kan vi evt tage en jammer sammen. Mvh Jonas

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk