Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home_cpanel/soundcheck/public_html/account/showprofile.php on line 17
Anders Carstensen (finders)'s profil - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto

Anders Carstensen's profil

Navn:........................
Anders Carstensen
Brugernavn:........................
finders
Anders Carstensen's indhold

Musikerkontakt

 • Østjylland Prof. Projekt-guitarist søges 25-11-2017

  Jeg planlægger at opføre en form for teaterkoncerter. Jeg fortolker rockhistoriens mest betydningsfulde artist, men på en ny måde – ikke som et jam band. Rytmegruppen er på plads, men vi skal bruge en yderst kompetent mand, der mestrer en funky guitar, store ambiente klange, flotte soloer og feedende støjrock elementer, samt lidt kor. Vi skal ikke være et øvelokaleband der øver en gang om ugen og vi skal ikke spille gratis, men vi skal finde ud af hvilke muligheder der er for at optræde med dette koncept i ind- og eventuelt udland. Vi er fra Jylland/Fyn. Skriv og hør nærmere, hvis dette usædvanlige projekt lyder spændende. dilemmalight@gmail.com

 • Hele landet Mangler du ord? 03-05-2017

  Jeg er en erfaren tekstforfatter på både dansk og engelsk (også komponist og co-writer). Jeg har haft flere sange i rotation på landsdækkende radio, og har skrevet sange, der er blevet spillet på lokalradioer og universitetsradioer rundt i verden (en enkelt gang på BBC, UK og Tokyo FM) skrevet lyrik for andre kunstnere. f.eks. har denne sang (med mine ord) haft succes på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=0bGWG4su5kg. Jeg har har somme tider skrevet om de mest umulige emner. Jeg skriver til etablerede kunstnere, eller folk der har udsigt til at optræde live eller få airplay på radiostationer. Seriøse og ambitiøse folk - Ikke til øvelokalebands. Skriv og hør nærmere hvis du mangler en sparringspartner for at få sangen helt op at ringe. Hvilken genre er ikke afgørende så længe det er noget jeg kan forholde mig til.

 • Østjylland Guitarist (sanger) søger afløserjobs 23-04-2016

  Erfaren guitarist med lead og korsang, stor erfaring og godt overblik, søger afløserjobs (kun lønnede) Jylland/Fyn, Rock/pop/blues/danse/balle. Spiller mange genrer og også akustisk og slide. Mangler i lige en afløser så skriv til mig så sender jeg links til liveoptagelser på nettet.

 • Hele landet Til sangerinden der vil frem 22-12-2013

  Producer/sangskriver søger stemmen til et studieprojekt, der går målrettet efter landsdækkende radio. Vi skal lave moderne popmusik, men også noget der kan gøre sig på P4 (Danmarks største radiokanal) Mange sange ligger klar. Har du ambitioner, stemme og attitude og har du links eller MP3filer der viser hvad du kan, så skriv. Hvor du bor har ingen betydning, men jeg har studie i Kolding. At du i forvejen synger i et band er kun fint.

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk