Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home_cpanel/soundcheck/public_html/account/showprofile.php on line 17
Jakob Højgård Olsen (guitarjakob)'s profil - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto

Jakob Højgård Olsen's profil

Jakob Højgård Olsen
Navn:........................
Jakob Højgård Olsen
Brugernavn:........................
guitarjakob

Om mig og mit gear...

Lead Guitarist : Ripe -> www.riperocks.dk

Jakob Højgård Olsen's indhold

Diskussionsforum

OprettetSenesteEmneBrugernavnIndlæg
30-10-2009 30-10 11:19 MonoMono fedt lydstudie i Københavni Studie Jakob Højgård Olsen 1

Marked

 • Mesa Boogie 50:50 poweramp 16-04-2013

  Fantastisk Mesa Boogie 50:50 poweramp sælges. Den er taget med hjem fra US og er nok min. 15 år gammel - der følger en strømomformer med så den kan bruges på DK-volt. Den er gammel og brugt men lyder stadig super fedt og kan kombineres med mange forskellige typer preamp uden at tilføje andet end Mesa-bund :-)

 • Prof. trådløst guitar system Sennheiser 16-04-2013

  Prof. trådløst guitar system Sennheiser. model EW100 med beltpack og rack skinner ( kan afmonteres ) Har altid siddet i rack og fungerer faktastisk. sælges da jeg har to systemer og ikke bruger det her mere.

 • schecter hellraiser 16-04-2013

  Super lækker sort schecter hellraiser med Floyd sælges. Jeg har bare for mange instrumenter så jeg må af med nogle af dem og den her har jeg ikke spillet særlig meget på, så den er så god som ny bortset fra et lille hak i lakken oppe imellem to af stemmeskruerne, intet af betydning! ca. 3 år gammel. Aktive 81/85 EMG'er. inkl. kasse.

 • Komplet Marshall Rack 11-09-2012

  Komplet Marshall guitar rack setup. Bestående af Marshall 9200 Poweramp og Marshall JMP-1 Preamp. Samt TC Electronics G-Major. Spiller og lyder super fedt og er meget alsidigt. Har siddet i rack altid. Powerknappen på preampen mangler. Ellers er alt i top stand. Hele sættet er blevet tjekket igennem af teknikker for et års tid siden og alt er perfekt. Sælges kun samlet og prisen er fast. Hele herligheden er pakket pænt ind i en KW-rack case.
  Undgå venligst SMS'er. på forhånd tak
  Rack'et står stillet op og man er velkommen til at ringe/ skrive en mail og aftale en tid for afprøvning.
  Ved hurtig handel er jeg villig til at smide dét trådløse system som også er på billedet oveni. Det er et Sennheiser EW100 (G2) ny pris ca. 6000,-

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk