Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home_cpanel/soundcheck/public_html/account/showprofile.php on line 17
Maj-Britt Madsen (maceo)'s profil - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto

Maj-Britt Madsen's profil

Navn:........................
Maj-Britt Madsen
Brugernavn:........................
maceo
Maj-Britt Madsen's indhold

Diskussionsforum

OprettetSenesteEmneBrugernavnIndlæg
14-03-2010 14-03 12:30 Hvor er keyboardfolket henne?i Frit forum Maj-Britt Madsen 1

Marked

 • LEXICON MPX 100 Rumklang 07-09-2014

  Lexicon MPX 100 reverb/rumklang sælges. 30 effekter, 250 programmer. Aldrig brugt. Den har godt nok nogle år på bagen, men er så god som ny. Med strømadapter og brugsanvisning. Er god til både rack system og live. 1100,-

Musikerkontakt

 • København Øvelokale på nørrebro søger band 10-04-2018

  Jeg har en ledig tid i mit hyggelige øvelokale, til band som mangler gode øveforhold.
  Lokalet ligger centralt i byens bedste øvekomplex (Heimdalsgade nørrebro), på 1.sal... med god og hyggelig atmosfære, lounge, køkken, rygekabine, ordentlige toilet forhold og elevator. Lokalet er 25 m2 og med vindue, PA-anlæg og trommer til deling. Rigtig rart lokale med hyggebelysning og sofa. Vi sætter pris på gensidig respekt mht. hinandens gear og grej. Vi har online kalender hvor det er muligt at booke tider hele døgnet. Pris 500 pr person + 2 måneders depositum.
  Skal ses :)

 • København Oldschool funk søger bas og guitar 22-12-2015

  Band projekt søger bas og guitar til 60ér-70ér funk. Stilen er absolut funky....som Maceo Parker, Brenda George, The meters, Funkadelic, Chairmen of the board m.fl.
  Vi er pt trommer, keys og vokal.
  Det skal groove og svinge måsen ud af bukserne og så skal vi ud at skabe nogle fede funk fester. Vi er seriøse og friske musikere..som lige mangler den sidste del af holdet.
  Hvis du er frisk, så vedhæft gerne en demo :)

 • København Keys søges til oldschool funk 18-08-2015

  Funkband søger en keyboardspiller som er super funky, tight og kan spille en fed solo.
  Vi er nystartet band...trommer, bas, guitar og vokal som mangler de fede gamle orgellyde.... Hammond, Rhodes, würlitzer m.fl.
  Vi spiller de helt gamle og støvede funky ting fra 60/70érne, med det fede groove, en god fest, beskidt lyd og godt med energi. Vi skal ud at skabe nogle funkfester rundt omkring og håber det vil generere nogle penge på et tidspunkt. Vi er i alderen 20érne-40érne.
  Musik har dog ingen alder, bare det svinger måsen ud af bukserne :)
  Husk at vedhæfte en demo.

 • København BASSIST søges til oldschool funk 01-01-2015

  Tight bassist søges til band projekt med gamle funk numre.
  Jeg er sangerinde med hang til den gode gamle funk ala Brenda George, The Meeters, James Brown/Maceo Parker, Roy Ayers m.fl. Jeg har været væk fra genren et stykke tid, men savner nu groovet og energien i den fede funk. Vil derfor samle et hold Funky og groovy musikanter som svinger måsen ud af bukserne. Vægten kommer til at lægge på groovet og festen...ikke nødvændigvis vokalbaseret hele tiden. Numrene skal spilles på vores egen street funky måde ;) Ideen er at kunne spille en times tid (med folk, ikke for folk),...og trykke den af på cafeer, til sjove arrangementer mm og skabe en fest (gerne med et lille økonomisk afkast) et par gange om måneden. Da dette nok ikke kommer til at generere store summer penge, må drivet være hyggen og samværet om den fede funk. Der skal dog stadig være en seriøs tilgang til tingene, da vi skal kunne regne med hinandens engagement til øvere osv.
  Besætning: trommer, bas, guitar, keys og vokal. Mangler nu bassist. Eget lokale haves på Nørrebro.
  Vil du være med på funk toget, så send en mail og en demo :)

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk