Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home_cpanel/soundcheck/public_html/account/showprofile.php on line 17
Peter Ulriques (xequenze)'s profil - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto

Peter Ulriques's profil

Navn:........................
Peter Ulriques
Brugernavn:........................
xequenze
Alder:........................
66 år
1. instrument:........................
Mundharpe
2. instrument:........................
Trompet
Interesser:........................
Clinic
Peter Ulriques's indhold

Diskussionsforum

OprettetSenesteEmneBrugernavnIndlæg
20-03-2013 20-03 11:31 reparation af Roland EP 50 electronic pianoi Keyboard & synth Peter Ulriques 1
18-12-2011 23-12 20:30 strømproblemer med Tecnics keyboardi Keyboard & synth Peter Ulriques 2
10-04-2011 10-04 20:44 mangler serienummeri Computer Peter Ulriques 1
01-11-2010 01-11 19:50 seniorrock/ blues/soul søgesi Frit forum Peter Ulriques 1

Musikerkontakt

 • Sjælland Seniormusiker(sanger m.m) søger ligesindede 03-11-2010

  Hej alle og tak til jer, som trods en noget søgt overskrift alligevel har gidet åbne for indlægget. Det kunne jo være, at den gamle har et væsentligt budskab. Når jeg skriver ”den gamle” er det fordi, at jeg tror at mere end 90% af brugerne af Soundcheck kunne være mine børn eller måske børnebørn? Jeg nærmer mig 59 år og den 3 die alder skal jo snart forberedes med et fornuftigt indhold. Havde aldrig hørt om Soundcheck før, men da jeg forsøger at finde musikere; gerne andre, som har været på banen siden 60erne, virkede dette forum som en mulighed. Håber I /du hænger på endnu, for der kommer meget mere!
  Jeg begyndte, som mange på min alder i en primitiv garage på Amager som trommeslager med et par skolekammerater, som kunne nogenlunde lige så lidt som jeg. Da jeg er venstrehåndet og en venstrevendt elguitar var noget af en sjældenhed på den tid faldt valget på trommer. Årene gik og jeg spillede efter bedste evne i flere bands. De fleste af os var selvlærte og kun den ene af vores guitarister havde fået lidt undervisning i form af et brevkursus af Jørgen Ingeman. Der var ikke noget, der hed musikskoler, så det var den hårde omvej med selv at lære at håndtere sit instrument. Siden har karrieren været meget ujævn mest præget af enorme pauser, hvor arbejde, børn og familie erstattede det muntre og uforpligtende musikerliv. I mellemtiden havde jeg fattet stor interesse for bluesmusik og gjorde hvad jeg kunne for at kopiere en af tidens store mundharpevirtuoser: Paul Butterfield. Det er lykkedes ganske godt og kendere siger, at jeg er meget skrap på mundharpe. Trommerne blev lagt på hylden og jeg var nu blevet sanger og mundharpespiller og var også den, der tog sig af at arrangere kor.
  Det ligger nu 8 år tilbage, siden jeg sidst var aktiv, så det er nu eller aldrig, hvis jeg skal i gang igen. I de senere år er jeg begyndt at spille trompet, så min store drøm er hen ad vejen at bygge et større band op med blæsere, kor og jeg skal give dig, skal jeg. Som en begyndelse ville guitar, bas, keyboard være en god start, så rytmegruppen bliver spillet sammen inden blæserne tilføjes, eller hvad??
  Nu tænker du måske: ”Det lyder da fornuftigt. Held og lykke med det”.
  Da jeg er bange for, at det kun er meget få ligesindede, der læser dette, beder jeg jer derfor om hjælp! Måske er jeres forældre onkler tanter, mostre eller andre, eller det der er endnu ældre, tidligere ”beatmusikere” som har det som jeg, men har resigneret, fordi det er nogenlunde ligeså svært at finde musikere at spille med, som at finde en nål i den berømte høstak. Jeg har selv børn, som er aktive musikere, og som p.gr.af undervisning i musikskole giver de bands, jeg har været i baghjul. Kan I fornemme misundelsen??
  Jeg er bosat i Storstrømsområdet er bl.a musiklærer i Folkeskolen og har derfor øvelokale, hvis mine ambitioner går i opfyldelse.
  Hilsen
  Peter


Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk