Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
Vis trådoversigt
Del:
 • 31-03-2007
  kl. 10:28

  Carsten Christensen

  Advarsel - Kurt Steffensen

  For at advare andre mod, at komme i ”kløerne” på Kurt Steffensen (stifter af Triodefestival – Danmark), har jeg nu valgt (Kurt laver/reparerer også prof gear), at offentliggøre nedenstående forløb (hovedtræk):

  Jeg tager d. 6/3 2006 kontakt til Kurt Steffensen for en lille snak om, hvad man evt. kunne gøre for, at lave mine kære forstærkere (2 stk. Papworth M200) endnu bedre. Kurt Steffensen var det naturlige valg - havde professionelt værksted (speciale i rør-grej), og boede fhv. tæt på. Vi får fastlagt projektets indhold, tidshorisont og pris. Projektet bliver kort tid efter udvidet til også, at indeholde eksterne strømforsyninger. Da sidstnævnte ville udgøre en anseelig udgift, indvilger jeg i, at denne forudbetales. Endvidere bliver dato for levering af projekt rykket til 6/7 2006.

  Et forfærdeligt forløb starter. Siden juni 2006, har det været sådan, at jeg igen og igen bliver lovet, at det kun er et spørgsmål om højest 2 uger mere. Flere gange aftaler vi, at jeg kan komme og se status på projekt. Ved fremmøde er der hver gang, et eller andet galt der gør, at det alligevel ikke er muligt, at se det aftalte. Træt af alverdens løgnehistorier, beslutter jeg i begyndelsen af januar 2007, at det kan være nok. Kurt får oplyst, at 31 januar 2007 er absolut sidste leveringsfrist. Jeg møder op hos Kurt førnævnte dato – forstærkerne var igen ikke færdige. Kurt beklager meget, og henviser til, at en egentlig kontrakt (projektet delt op i 2 dele) ville løse problemet. Da jeg helst ikke vil have et samlesæt tilbage, beslutter jeg mig for, at give ham en allersidste chance. Kontraktens indhold bestemmer Kurt selv. Resultatet er en aftale hvor forstærkere leveres d.1/3 2007 og strømforsyninger d. 1/6 2007.

  D. 9/3 2007 (8 dage for sent) mener Kurt, at forstærkerne er færdige. Jeg møder forventningsfuldt op. Til min store undren, er han endnu ikke færdig. Jeg hjælper med færdiggørelsen. Visuelt har forstærkerne lidt stor skade - bulede, ridsede og skruer er rustne. Dette påpeges straks overfor Kurt. Han trækker på skuldrene og beklager. Senere under nedpakningen ser jeg også, at der mangler et udgangsrør i hver monoblok. Jeg anmoder om, at disse bliver isat med det samme. Kurt afviser, og giver mig 2 stk. rør (styretap knækket af) med i hånden. Gentagne gange henviser Kurt til, at jeg bare skal montere rørene (med styretappen pegende mellem ben 7 og 8) når jeg kommer hjem med forstærkerne.

  Hjemme laver jeg det sidste på forstærkerne – etablering af netbrønd, og isætning af de 2 sidste udgangsrør. Heldigvis tjekker jeg lige placering af styretap på et af de andre rør. Det viser sig, at denne ikke skal være mellem ben 7 og 8, men i stedet mellem ben 1 og 8. Forkert isat vil det højest sandsynligt tage livet af forstærkerne. Jeg får endeligt sat forstærkerne til strøm – ikke noget der springer i luften – endelig lidt positivt. Jeg sætter noget musik på spillen. Den ene kanal spiller dobbelt så højt som den anden – åh nej, der røg det positive igen. Efter at have haft forstærkerne i over et år, er det ikke engang lykkedes for Kurt, at ramme kanalbalancen indenfor 6 DB ?… Ikke godt !…

  Da jeg ikke har mod på igen, at aflevere forstærkerne hos Kurt, får jeg et professionelt værksted til, at måle/kigge lidt på det. Første måling viser, at kun 66 ud af 200 watt er til rådighed ved fuld udstyring. Flere efterfølgende målinger viser med al ønskelig tydelighed, at det er en gang klamp Kurt har udført på mine forstærkere. De nye linietrin passer ikke til forstærkerne. Endvidere fastslås det, at de planlagte strømforsyninger (rør-ensrettet og rør-reguleret) aldrig nogensinde ville komme til, at fungere i mine forstærkere (klasse AB).

  Anden del af projekt (eksterne strømforsyninger) er af ovennævnte årsager indstillet.

  Alt skal nu laves om på ”professionelt” værksted (ikke Kurt) – alle rør skal erstattes af nye - der skal skaffes nye transformatorskjold – forstærkerne skal slibes/pudses op, og alle skruer skal skiftes.

  Kurt nægter pure, at vi prøver, at finde en (økonomisk) løsning.

  Alt inklusiv (hvis jeg kan skaffe transformatorskjold) kommer denne sag til, at koste mig et sted imellem 50 og 70 tusinde kroner.

  Spørgsmålene er mange:

  Har det nogensinde været Kurt’s intention, at lave forstærkerne som aftalt ?
  Hvad var Kurt’s intention med de eksterne strømforsyninger ?
  Hvad havde Kurt forestillet sig der skulle ske, når jeg havde isat de 2 sidste udgangsrør ?
  Har det hele tiden kun drejet sig om for Kurt, at fratage mig mine penge ?

  Svar på dette indlæg
 • 31-03-2007
  kl. 11:38

  Hasta La Vista

  Du milde...

  :(

  Svar på dette indlæg
 • 31-03-2007
  kl. 12:54

  Anders Nielsen

  Har spasseren en hjemmeside vi skal undgå??

  :-(

  Svar på dette indlæg
 • 03-04-2007
  kl. 18:58

  Carsten Christensen

  Svar (forsvar) fra Kurt !.....

  Hej igen !……..

  Da Kurt lige har svaret (forsvaret sig) på www.HiFi4All.dk, syntes jeg kun det er rimeligt, at dette også bliver vist her i dette forum:

  Du altforbarmende...Sikke en historie..Hvad pokker er det NU du laver, Carsten....Er i da fuldstændige gale i hovederne der oppe i Viborg... Jeg aner ikke hvor jeg skal starte og hvor jeg skal slutte..Nu har du efter hånden fortalt at jeg har fået kr. 100.000, 50.000 , osv osv af dig. ??
  Kan du ikke starte med , at fortælle at jeg kun ønskede kr.15.000,- for det vi først aftalte..??
  Hvorvidt jeg så har fået kr. 15.000 eller 25.000, må stå i det uvisse..påstand mod påstand.. Men jeg har tidligere accepteret din påstand om at jeg fik kr. 25.000,- , så lad den blot stå der.,
  Jeg har maksimalt modtaget kr. 25.000 af dig, er det ikke sandt, Carsten ?
  Er det ikke også sandt, at du ville betale kr. 40.000,- for projektet ?
  ( En ny forstærker, samt to seperate rør regulerede strømforsyninger )
  Er det ikke også sandt, at forstærkeren IKKE er færdig, og at DU afbrød samarbejdet. ?
  Og i samme åndedrag, fik du Freddy ( Bigfoot ) , til at indstille færdiggørelsen af HANS forstærker.
  Er det ikke sandt ?
  Nu har du chikaneret mig, ringet til min familie, og hvad véd jeg.. Nu har du altså valgt at køre din historie videre på dette forum...?
  Hvad ER det her for noget ?
  Er der nogen ende på din galskab ?
  Hvordan skulle jeg nogensinde kunne forsvare mig her ?
  Det er rigtigt, at jeg har været syg, og det har forsinket projektet.. Det skal jeg vel ikke stå til ansvar for nogen for...?
  Og slet ikke i et forum som dette. Hvad er det her dog for noget ??
  Efter at jeg blev syg, og projektet som følge deraf, blev forsinket, har du ikke bestilt andet end at
  finde på nye varianter og historier, og stillet nye krav osv.
  Jeg ved ikke hvad der stikker dig, men jeg agter ikke offentligt at diskutere mine personlige forhold, og jeg kan jo godt se, at med den ting du har fået brygget sammen, er det jo ligemegt hvad jeg siger. Påstand mod påstand osv.
  Men er det ikke tanke vækkende, at jeg nu har arbejdet med disse ting i 25 år, og først da jeg løber ind i dig og din kammerat Freddy ( Bigfoot ) med luxman forstærkeren, får jeg dårlig omtale..??!?!
  Tusinder af kunder, men så lige jer to..??!
  Dette bliver mit første og eneste indlæg i denne smæde historie. Folk må tro på hvem de vil og hvad de vil. Jeg kan jo intet stille op alligevel. Jeg ville ønske, at du i det mindste kunne holde dig til sandheden.
  Jeg vil IKKE , om jeg så fik en million, skifte så meget som en skrue for jeg to gutter i Viborg.
  Ganske som dig, vil jeg advare enhvert værksted mod Carsten Christensen...Hvis du og Freddy er eksponenter for Viborg HiFi klub, som i hævder, vil jeg meget nødigt komme i den klub.
  Æv, hvor er jeg ked af denne historie..Jeg er dybt dybt rystet.. Til alle jer andre : Er dette virkelig hvad i vil bruge Hifi4all forum til ???
  Jeg synes i øvrigt, at du skal anlægge en sag, Carsten. Og så synes, jeg at du i anstændighedens interesse, skulle få fjernet dette uetiske og amoralske indlæg.

  Kurt Steffensen

  Svar på dette indlæg
 • 03-04-2007
  kl. 18:58

  Carsten Christensen

  Reply !.....

  Kurt !....

  Som du ganske rigtigt antyder, så startede vi med et budget på 15.000 kr. Efter beslutningen om, at projektet også skulle indbefatte eksterne strømforsyninger steg dette beløb til 40.000 kr. Til indkøb af stumper blev du betalt 25.000 kr. De resterende 15.000 kr skulle så betales ved afslutning af projekt !....... Fair nok !.......

  Hvorvidt man kan kalde et sæt forstærkere nye, efter du har haft dem mellem hænderne, vil jeg godt stille et stort spørgsmålstegn ved !...... De er blevet bulede, ridsede, skruer er rustne, og de yder overhovedet ikke hvad de skal !...... Og hvad er det så, du har prøvet på at lave ?…. Det eneste der er ændret, (lavet ?..) er bias-kredsløb og linietrin !……. Så at kalde det et sæt nye forstærkere, er nok at strække den lidt ?……. Sidstnævnte linietrin kørte slet ikke som det skulle, så det er blevet lavet om af en der ved hvad han laver !……

  De såkaldte rørregulerede strømforsyninger kan jo slet ikke lade sig gøre (har jeg fået oplyst af erfaren tekniker) til mine forstærkere (klasse A/B).
  Det var vel en meget klog beslutning (set i lyset af dine præstationer), at jeg afbrød samarbejdet !..... Du har lige som gjort skade nok på mine forstærkere !.......

  Er der noget mærkeligt i, at jeg har advaret Freddy ?....... Det forløb jeg har været igennem med dig, ønsker jeg end ikke for min værste fjende !......

  At din bror blev rodet ind i det her, vil jeg undlade (for din skyld), at berette om her !..... Men det er ikke sådan når fortidens løgnehistorier en dag overhaler en !......

  Jeg kan kun medgive, at jeg åbenbart har "ramt" dig på det forkerte tidspunkt i dit liv !....... Men det er vel ikke rimeligt, at jeg skal betale så høj en pris for din uheldige situation ?.......

  Du har da ingen grund ril at være ærgerlig !....... Det er da ikke dig der nu (efter at have betalt Kurt 25.000 kr), skal ud, og betale en mindst lige så stor sum for, at få rettet op på skaderne !....... Lykkes det mig ikke, at skaffe erstatning for beskadige skjold, skal jeg tilmed regne med en betragtelig værdinedskrivning oveni !………

  At blande Viborg Musik & HiFiklub ind i dette her ?…… Jeg er ikke medlem af nævnte klub !……..

  Du kan være helt sikker på, at jeg vil køre en retssag på dig !……

  Svar på dette indlæg
 • 03-04-2007
  kl. 21:38

  Carsten Christensen

  Kurt ved besked !....

  Hej !......

  Jeg har oplyst Kurt, at "Advarsel - Kurt Steffensen" er blevet lagt ud på både ind og udenlandske internet forum's - efter afhentning af de sørgelige rester (forstærkere) har det ikke været mig muligt, at komme i kontakt med Kurt !..... Derfor har jeg tilladt mig, at poste hans svar (www.hifi4all.dk) her. Hans side af sagen skal vel også høres (kun rimeligt og fair).

  Jeg ér ikke ude efter Kurt's person, men det ville gøre mig meget ondt, i fald en anden uforvarent skulle ende i samme situation med Kurt, som jeg !.......

  Svar på dette indlæg
 • 18-09-2010
  kl. 21:20

  Anders Loritzen

  Carsten din TARD

  Hva' fanden bilder du dig ind Carsten, du som "har styr på alting" og som er klogere end en der har haft 25 års erfaring. Du burde sku da lade kurt gøre sit arbejde færdigt, selvom han blir syg. Og være glad for at du får det for 25.000 i stedet for de 40.000 som du havde tænk dig. Du må jo også tænke på at han ikke var færdig med sit arbejde, og at han havde tænkt sig at rette op på det vis ikke du opførte dig som en lille baby. Og fandt en fornuftig løsning istedet for alt det pis.
  Jeg har selv købt noget fra ham nogen år tilbage, og det var nok den bedste lyd jeg nogen sinde har hørt. Og det holder stadig helt perfekt idag!

  Svar på dette indlæg
 • 18-09-2010
  kl. 22:09

  Carsten Christensen

  Anders Loritzen:

  Det var dog det mest ubehøvlede indlæg jeg længe har set !......

  Alt det jeg har skrevet i forbindelse med sagen om Kurt, er 100 procent sandt - og nej, forløbet var langt fra tilfredsstillende !.......

  Kurt stjal så og sige mine penge !.....

  Og hvor meget tid er rimeligt ?.....

  Jeg ved, at Kurt lovede, og lovede et meget stort antal gange - og aldrig blev disse aftaler holdt !.....

  Få du målt på dine forstærkere af en uvildig tekniker med forstand på rør - han kan med garanti (jeg tør godt vædde et anseeligt beløb) fortælle dig at konstruktion både er fejlbehæftet, og overhovedet ikke overholder lovede specifikationer !.....

  Mvh

  Svar på dette indlæg
 • 19-09-2010
  kl. 14:06

  Casper Knudsen

  Hvad kommer det os ved?

  Forum'et her er da ikke til jeres private uoverensstemmelser. Hvad kommer det dog os ved?

  Svar på dette indlæg

Skriv svar

Log ind eller opret en gratis konto for at tilføje indlæ til forumet.

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk