Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
Vis trådoversigt
Del:
 • 08-03-2010
  kl. 14:10

  troels Hertz

  Warwick

  Hej alle!

  Overvejer at kbe en brugt warwick streamer. Den er fra 1994. Er der overhovedet en chance for at det er en Indonesisk bygget bas fra 'Rockbass' serien, nr den er helt tilbage fra 94?

  P forhnd tak for jeres svar

  Svar på dette indlæg
 • 08-03-2010
  kl. 22:53

  Jens Gottfredsen

  Warwick

  Jeg kbte selv en Warwick Fortress Masterman i sidste halvdel af 90'erne og det var alternativet til NT modellerne, alts en bolt on men der stod sjovt nok west germany i den selv nogle r efter murens fald. Du skal ikke vre bange for det er alt for Asiasisk, det er ingen garanti for hele bearbejdningen er sket i tyskland men dog klart bedre end de billige rockbas modeller der blev lanceret i starten af 2000 skiftet. Men vurder selv og prv den endelig rigtig godt. jeg er senere blevet glad andre mrker end lige warwick. Min har hngt samme sted i min samling de sidste 4 r men heldigvis er vi alle forskellige i smag stil og lyd. men lad dig ikke afskrkke, og prv forskellige muligheder. Mvh.

  Svar på dette indlæg
 • 20-05-2010
  kl. 19:25

  Emil Visti

  Str der ikke ret tydeligt Rockbass p headstocken nr det ikke er bygget i Indonesien. Nogle af deres top-line Corvettes nu, er jo ogs bygget i Korea og er ganske fremragende.

  Svar på dette indlæg

Skriv svar

Log ind eller opret en gratis konto for at tilføje indlæ til forumet.

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk