Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
Vis trådoversigt
Del:
 • 28-01-2011
  kl. 14:14

  Mie Jacobsen

  Hjælp mig.

  hej allesammen. vil rigtig gerne have et lille hjemmestudie op at køre. men mest det med at synge, har i nogen gode forslag til studiemikrofoner? og hvad skal man have udover den. for at man kan synge, og det lyder godt osv!
  mvh mie :-)

  Svar på dette indlæg
 • 30-01-2011
  kl. 16:32

  Svend-Erik Kjær Madsen

  Hej Mie

  Du skal have noget software som du kan optage i, til en start kan du evt. se lidt på Audacity : http://audacity.sourceforge.net/download/

  Det kan du optage lagkage optagelser med, altså optage noget og så optage nye spor samtidig med du høre det du har optaget osv.

  Programmet kan dog ikke arbejde med effekter i real tid, men man kan markere en stump lyd og få et preview af effekten, det er et udmærket sted at starte og så er det helt gratis.

  Hvilken mikrofon du skal vælge afhænger jo helt af hvilket lydkort du har, de fleste rimelige mikrofoner som du kan bruge til sang kræver Phantom power og der skal enten lydkortet levere dette, eller en mixer af en art.

  Et sted at starte er måske med sådan en her hvis du ikke har mulighed for phantom power:
  http://www.aage.dk/shop/studiemikrofoner/supreme/pmu1.html

  Eller hvis du har phantom power måske sådan en her:
  http://www.aage.dk/shop/studiemikrofoner/se-electronics/x1.html


  Håber du får gang i det, der er en ret stejl indlærings kurve i starten når du skal få det hele til at spille, men det lønner sig hen af vejen, hvis du virkelig brænder for det.

  Svar på dette indlæg
 • 27-04-2011
  kl. 11:44

  Jonathan Højgaard

  Kan anbefale en lille Behringer rørpreamp fra Aage - den har phantom power og kan give en ret lækker naturlig overdrive du også vil kunne få glæde af på guitaroptagelser.
  En billig kondensatormikrofon ville nok også være en god idé, men har du kun råd til en enkelt mikrofon og skal bruge denne i en øvelokalesammenhæng ville en dynamisk mikrofon som f. eks. Shure SM57/58 eller en Sennheiser E 835 Evolution som er en fornuftig mikrofon til små penge være gode bud.

  Svar på dette indlæg

Skriv svar

Log ind eller opret en gratis konto for at tilføje indlæ til forumet.

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk