Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
Vis trådoversigt
Del:
 • 05-09-2011
  kl. 16:02

  Jon Frisk

  Akai MPC 2000 XL

  Halløj,

  jeg har en Akai MPC2000XL som er stået af og leder efter en der har forstand på sådan en maskine og kan prøve at reparere den.

  Den booter fint, alle knapper lyser og den viser at den loader fra floppy, men derefter fryser den og reagerer slet ikke. Jeg har kigget rundt på nettet og åbnet maskinen, men kan ikke rigtig finde årsagen.

  Hvis nogen her ved hvordan man fikser den eller kender nogen der tager sig af den slags ting må I meget gerne lige smide PM!

  På forhånd tak

  Svar på dette indlæg
 • 04-08-2012
  kl. 02:30

  aske jørgensen

  Hjælp

  Hey jeg kan måske hjælpe dig. Jeg har et internet zip drev med tilhørende zipdisks hvor de forskellige (nyere) styresystemer ligger på. Jeg kan ikke forære dig det, men jeg er villig til at komme forbi og opdatere din maskine for en lille hundredemand hvis det er? Ellers så kan jeg måske troubleshoote den indvendigt for dig, men det er ikke sikkert. Hvis det er noget der har interesse så skriv på 42763999

  Svar på dette indlæg
 • 07-10-2012
  kl. 12:25

  aske jørgensen

  Hey Jon. Skriv lige dit telefon nr til mig i en mail. askesnaske@gmail.com .. Jeg ved ikke om idag passer så godt. Skriv til mig. Mvh Aske

  Svar på dette indlæg

Skriv svar

Log ind eller opret en gratis konto for at tilføje indlæ til forumet.

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk