Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
Vis trådoversigt
Del:
 • 26-08-2012
  kl. 15:45

  lars wille

  Lydstudie søges

  Cloudland er et progressivt rockband. Vi skal igang med en demo omfattende ca. 3 numre. Vi har tidligere været i studiet, men har nyt materiale. Økonomien er begrænset, så vi leder efter et "budget studie", meget gerne nord for Kbh, da vi kommer fra nordsjælland. Vi forestiller os et niveau der ligger på 1 dag pr. nummer. Vi hører gerne forslag og anbefalinger. Vi ligger på Bandbase, Facebook og myspace med det hidtidige materiale. Noget af det nye materiale kan høres i liveversion på youtube hvis man googler: cloudland-gjethuset-baggage.
  Vi regner med at indspille hen på efteråret.
  På forhånd tak
  Mvh. Lars

  Svar på dette indlæg
 • 03-09-2012
  kl. 15:30

  Chris BB

  Hej Lars

  Jeg har et rigtig godt hjemmestudie der nærmest ikke kan betegnes som et "hjemmestudie" da det er efterhånden ved at være rimelig omfattende. Dog ligger det i midtjylland så det er måske ikke så spændende for jer. Dog kan jeg tilbyde at mixe jeres musik, 3 numre for 1500kr.

  Jeg har alt det bedste udstyr og jeg bliver ved til i er tilfredse.

  Hvis det kan bruges er i velkommen til at vende tilbage :)

  /Chris

  Svar på dette indlæg
 • 21-09-2012
  kl. 12:51

  Jakob Clemen

  Hej Lars

  Jeg kan tilbyde at komme ud til Jer og optage demoen i Jeres øvelokale. Jeg har en del erfaring med både live, og studieoptagelser og optager på 24 spor med mulighed for individuelt monitormix (og klik hvis i vil det). Der er derned rig mulighed for at optage det hele på samme tid eller lag på lag hvis I hellere vil det. Jeg har samtidig en del mikrofoner og DI bokse som jeg kan tage med efter aftale.

  Optagelsen og den efterfølgende redigering foretages i Pro Tools HD og jeg kan levere optagelsen som et færdigt mix incl. masterering.

  Du velkommen til at ringe til mig på 26 89 30 22, eller skrive til mig på jakob.clemen@gmail.com hvis du har nogle spørgsmål.

  Mvh
  Jakob Clemen

  Svar på dette indlæg
 • 12-10-2012
  kl. 12:21

  lars wille

  Hej Jakob

  Tak for respons, vi er nu endt i et studie i Kbh. Jeg gemmer dog din henvendelse til evt. senere brug. Har du nogle lydklip du kunne henvise til?
  Bh. Cloudland/Lars

  Svar på dette indlæg
 • 12-10-2012
  kl. 12:51

  Jakob Clemen

  Hej Lars

  Du må endelig sige til hvis I skulle få behov for at få lavet en studie- eller liveindspilning på et senere tidspunkt. Jeg arbejder på at få opdateret min hjemmeside og det er planen at der i løbet af kort tid også kommer referenceoptagelser. Følg evt. med på www.bundfeed.dk

  Mvh
  Jakob

  Svar på dette indlæg
 • 10-10-2012
  kl. 16:21

  Rune Pedersen

  henvisning

  Kan henvise til Rivernet.dk

  Svar på dette indlæg
 • 12-10-2012
  kl. 12:23

  lars wille

  Kære alle

  tak for respons, vi har fundet en løsning. (kan ikke finde ud af hvordan man sletten tråden!)
  Bh. Cloudland/Lars

  Svar på dette indlæg
 • 02-02-2013
  kl. 19:02

  Claus Beelen

  Lydstudie

  Så er der kommet nye billeder fra vores lydstudie, se evnt. billeder her: https://www.facebook.com/SimpleStudioLydstudie I er altid velkomne til at kontakte os, i forbindelse med nye projekter.

  Svar på dette indlæg

Skriv svar

Log ind eller opret en gratis konto for at tilføje indlæ til forumet.

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk