Studie til leje

Dejlige studielokaler udlejes.

(Late Fairytale Studio).

140 m2 lækre studielokaler udlejes i Nim nær Horsens, da vi flytter studiet til Aarhus. Gør et scoop og overtag vores lækre, vellydende studielokaler for 0 kr. Studiet består af et stort indspilningsrum og to iso-bokse; en guitarboks og en vokalboks. Separat herfra er et kontrolrum, som har rigtig god separation fra tracking-rummene. Rummene er akustisk behandlede og lyder fremragende til rytmisk musik. Resten af studiet består af en hall (med ret sjove akustiske egenskaber), et køkken, et toilet, en fordelingsgang, et soverum og en lounge med en lille bar. Alt er i god stand. Det meste af studiet er beklædt med forskellige former for tapet, som det fremgår af billederne. Det giver en hyggelig og inspirerende atmosfære at indspille i. Studiet ligger ud til en lille privat dam i naturskønne omgivelser.

Jeg har drevet det i 8 år mens jeg har boet i Aarhus og pendlet til Nim uden problemer. Der er store gevinster at hente ved den afsides beliggenhed såsom ro til at tænke og arbejde, en hyggelig band-lejr lignende stemning og billig husleje og forsikring.

Den månedlige leje er 4200 inklusiv forbrug (vand og el) og der er tre måneders opsigelse. Der kan forhandles om de to lydruder og nogle af møblerne, men som udgangspunkt er det kun lokalerne (uden de to ruder), der står til overtagelse. Det betyder selvfølgelig også, at der ikke medfølger noget gear. Ved lejemålets opsigelse forpligter lejer sig på at pille gibsvægge ned og lukke hullet i muren, medmindre en ny lejer er fundet. Begge simple og ikke særlig dyre indgreb. Der skal ikke males eller istandsættes ved fraflytning.

For yderligere oplysninger og rundvisning, kontakt:

Anders Ruby / +45 22 96 62 55 / andersruby@gmail.com