Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
Vis trådoversigt
Del:
 • 19-03-2014
  kl. 15:10

  Ruben Vendelbo

  "Snyde" Insert kabel

  Som bekendt kan man bruge et insert kabel - typisk tip=send, ring=return til at indstte effekter p en kanal i mixeren. Men kan man "snyde" sig til et ekstra aux-output ved at kortslutte tip og ring i et stereo-jackstik (s kanalen spiller normal igennem) og s sende tip/ring og stel ud i et mono-jackstik som en slags aux, der kobles til en effekt med mono-indgang og stereo-udgang, hvor udgangene returneres til en stereoindgang p mixeren? Normalt ville man bruge aux til dette, men den er allerede optaget.

  Svar på dette indlæg
 • 19-03-2014
  kl. 16:09

  Morten Lyse Pedersen

  Det tror jeg bestemt ikke

  der vil vre nogen problemer i..!

  Tjeck dog mixerens manual s du ved, hvor i kden insert-punktet ligger. Typisk jo pre-EQ mv. OG du har jo s et udtag, hvor du ikke har nogen volumekontrol p osv osv. Men selve det at gre det, kan der vist ikke ske noget ved.. :-)

  Mvh;
  Morten Lyse

  Svar på dette indlæg
 • 23-03-2014
  kl. 21:39

  Ruben Vendelbo

  Virker :-)

  Hej Morten - tak for svar, det gjorde at jeg fik mod p at lodde kablet og prve det af - og det virker perfekt! Jeg bruger det sledes: Guitar->Amp->Mic->Mixer-> Specialkabel i insert til TC stereo chorus, retur til stereo kanal p mixer. Virkelig god spredning af lyden. Endnu en gang tak!

  Svar på dette indlæg

Skriv svar

Log ind eller opret en gratis konto for at tilføje indlæ til forumet.

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk