Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
Vis trådoversigt
Del:
 • 28-10-2014
  kl. 22:04

  Niels Hertzum

  Støj fra laptop strømforsyning

  Har nogen et bud på, hvordan man fjerner støj fra strømforsyningen på en laptop?

  Jeg bruger en Lenovo Yoga og kobler externt udstyr (guitar) på med en iRig HD. Når jeg kører på batterier er alt ok, men så snart jeg kobler laptop'ens strømforsyning til, er der en meget kraftig (hisss-agtig) støj på mit audio input. OBS: iRig'en kører selv på batterier, så det er ikke noget med at den er sluttet til 220 volt med deraffølgende groundloop.

  Selvom jeg kobler strømforsyningen fra computeren selv, men lader den sidde i 220 volt stikket, støjer det for meget. Først når jeg slukker helt for strømforsyningen, stopper støjen.

  Jeg tror ikke på de sædvanlige råd vedr. groundloops, da der er tale om en to-polet forsyning (altså uden jord). Alle anvisninger vedr. groundloops handler om at fjerne det "tredje ben" på strømforsyningen, men sådan et er der ikke på min.

  Jeg har (for sjov) prøvet at pakke strømforsyningen ind i sølvpapir (hvem sagde: UFO-hat!) og det hjalp en smule, men slet ikke nok. Som sagt er støjen helt væk (stort set) når computeren kører på batterier, så det er heller ikke fordi min guitar støjer for meget.

  Nogen gode råd - udover der sædvanlig "ground-lifts" som jeg er opmærksom på.

  Mvh
  Niels

  Svar på dette indlæg

Skriv svar

Log ind eller opret en gratis konto for at tilføje indlæ til forumet.

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk