Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
 • 31-10-2017 Black Oak County søger sanger!

  VI MANGLER DIG!!

  Grundet exit fra Niels står vi nu uden forsanger, derfor mangler vi dig!

  Vi leder efter den nye person som skal overtage pladesen ved mikrofonen. Så hvis du sidder derude og kender én eller tænker det er lige mig, så tøv ikke med at skrive til os.
  Det er underordnet om du er bosat i København, Århus eller Bornholm!

  Lidt om os:

  Hardrock kvartetten Black Oak County har trods deres forholdsvis korte levetid formået at sætte deres præg på den lokale musikscene i hjembyen Esbjerg. Gennem deres kraftfulde, energiske liveshow af international kaliber, har bandet åbnet for rock-legenderne D-A-D og The Dead Daisies, skaffet sig sponsorat fra det verdenskendte Vejlensiske pedal-firma T-Rex Effects, samt at de i foråret 2016 skrev pladekontrakt med Target Records/Mighty Music – og nu hvor bandets debutplade er ude, er Black Oak County klædt på til at indtage nationen og Verden med storm!
  Med over 355.000 plays på Spotify, og mere end 25.000 videoafspilninger på YouTube siden debutpladen ”Black Oak County” ramte gade d. 13. januar, er Black Oak County godt på vej til et blive et af de største hard rockbands fra den jyske vestkyst – og Danmark!

  Så hvis du er sanger/sangerinde og har lyst til at være en del af et hårdtslående dansk rockband, så kontakt os gerne eller skriv til os hvis du vil høre mere.

  Bonus: Hvis du har materiale hvor du medvirker på, må du meget gerne sende det med!

  Kontakt information:
  Facebook:https://www.facebook.com/BlackOakCounty/

  Spotify: https://open.spotify.com/artist/5W3Q0PiFwL9CCPJ6YDDibK
  Mail: Blackoakcounty@gmail.com

  Dette opslag må meget gerne deles!

  - Black Oak County

  Del:

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk