Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home_cpanel/soundcheck/public_html/inc/db_open.inc.php on line 36
Guitarist til Partyband - København - Band søger guitarist - Musikerkontakt - Soundcheck.dk
Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
 • 29-12-2017 Guitarist til Partyband

  Guitarist søges til at gøre store pop-hits om til store rock-hits.

  Vi er en besætning på fire medlemmer - mandlig lead sanger, trommer, bassist og keyboard, som mangler en dygtig guitarist med masser af live erfaring. Vi er alle fra 40 år og op efter.

  Vi er en homogen gruppe hvor gensidig respekt og store musikalske forventninger til hinanden er vigtige. Men det er mindst lige så vigtigt for os, at vi fungerer godt socialt, fordi det ofte er mange timer vi tilbringer sammen - og vi kæmper for samme sag - nemlig musikken og formidlingen af denne! Man skal efter vores mening hygge sig i hinandens selskab og ville publikum en stor oplevelse.

  Vores repertiore er meget bredt inden for de store pop-sange og vi vil med det gerne ramme så MANGE mennesker som muligt, når vi er ude og spille. Derfor spiller vi en blanding af store POP hits fra de forskellige årtier med den tvist at de skal laves om til store rock-hits. Med andre ord ALT det der skaber en god stemning så dansegulvet bliver fyldt.
  Vi øver fast onsdag aften i Vanløse fra 18.30-22.00.
  Det er et krav at du er engageret og varieret i dit spil og at du ikke kun har en leadguitarist rolle. Hvis du har evner for at synge med på kor så er det bare en fordel. Det er også et krav at man er klar til at committe sig til bandet og til at øve hver onsdag - da vi har store ambitioner og gode jobmuligheder på hånden.
  Vi har spillejobs klar, når vi alle er klar - og vi ser derfor gerne at man tager en tørn med at øve hjemmefra, så vi hurtigst muligt kan få dig med ud og spille!

  Ser frem til at høre fra dig!

  Nial Nordbjerg.
  30100048

    Nial Nordbjerg  E-mail:   
  Del:

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk