Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto
Takamine tilbage i Danmark
11-06-2015

Takamine tilbage i Danmark

Branche: EM Nordic fr TakamineSkrevet af: sk

EM Nordic er  blevet distributør af det japanske guitarmærke Takamine i Norden. For guitaristerne betyder dette, at de nu igen har mulighed for strengeleg på disse fantastiske instrumenter. Bruce Springsteen, John Scofield og Bruno Mars gør det


Takamine blev grundlagt i Sakashita, Japan i maj 1962 og var i 1978 en af de første virksomheder til at indføre akustisk-elektriske guitar-modeller. Takamine har mere end 35 års erfaring i at fremstille guitarer. Håndværkstraditionen kombineret med de seneste landvindinger inden for pickup- og preamp-teknologien betyder, at Takamine fortsat er ledende i udviklingen af elektroakustiske guitarer. Spiller man på en Takamine-guitar, er man automatisk i godt selskab med en lang række kendte og anerkendte guitarister fra hele verden, fx. Bruce Springsteen, John Scofield, Bruno Mars og Jon Bon Jovi.


 


Over 50 forskellige modeller


Der findes over 50 forskellige Takamine-modeller at vælge i mellem: Stålstrengede guitarer - både 6- og 12-strengede, akustiske basser og nylonstrengede klassiske guitarer (akustiske såvel som elektroakustiske). De fremstilles i mange forskellige typer af kropsformer, herunder Dreadnought, Jumbo, Mini Jumbo, Thin Line m. fl. – med eller uden cutaway.


 


Naturtro lyd, sans for detaljen og lækkert design


Takamines dygtige og innovative håndværkere sikrer instrumenter af nøje udvalgte træsorter, et velbalanceret lydbillede, omhyggeligt udførte detaljer og perfekt spilbarhed. Derudover har Takamines guitarer et smukt og ikonisk design. Guitarens indbyggede funktioner bevirker, at den elektroakustiske lyd på scenen eller i studiet bliver særdeles naturtro.


 

Del:

Links:

Kommentarer

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk