Cookie persondata politik for GAFFA A/S
Log ind eller opret en gratis konto

Om Soundcheck

Soundcheck blev født i 1994 som et tillæg til GAFFA med fokus på musikinstrumenter og det professionelle stofområde. Tillægget blev skilt fra GAFFA midt i 90erne og blev i stedet lanceret som selvstændigt købemagasin. Magasinet måtte i 2001 desværre se sig slået ud af manglende portostøtte og et vigende annoncemarked. Siden da har Soundcheck dog levet videre i bedste velgående på Internettet.

I dag har Soundcheck.dk mere end 8.000 unikke brugere, som tilsammen læser 250.000 siders grejnyt hver måned. På Soundcheck.dk kan musikere, professionelle som amatører, læse om de nyeste instrumenter og elektronisk musikudrustning i form af korte nyheder og anmeldelser. Desuden er de mange brugere aktive som bidragsydere med opslag, debatindlæg og et stort brugtmarked, som i høj grad er med til at drive hjemmesiden.

GAFFA har den 1. september 2009 indgået en partnerskabsaftale med BandBase.dk om ejerskab og udvikling af Soundcheck. Det betyder blandt andet, at der lanceres et nyt og opdateret site. Den redaktionelle del af sitet bliver styrket med flere nyheder og anmeldelser af grej. En vigtig landevinding i samarbejdet er, at der bliver skabt en tæt forbindelse imellem de ca. 50.000 aktive brugerprofiler på BandBase.dk og Soundcheck.dk.

Om Soundcheck | Annoncer | Kontakt | Jeg er lavet af BandBase.dk og GAFFA.dk